+ بله! من همون فینگیلی ام که موقع برنامه ریزی درسی، با آهنگ " دلکم دلبرکم " کارها رو هندل میکنه! =)

+ هفته تقریبا دلخواهی نبوده تا این لحظه! اونقدر دلخواه نبوده که امروز عصر وقتی رسیدم خوابگاه، مستقیم رفتم روی تختم و به زمین و آسمون غر زدم که بابا اصلا مهم نیست که تو هزار ساعت وقت گذاشتی برای امتحان میان ترمت ! اونم نه از روز قبل، بلکه از روزهای قبل ! و مهم نیست یه هفته برای شنا سوئدی ِ تربیت بدنی 1 تمرین کردی! چون ته ته اش استاد زبان عمومی، میان ترمی میگیره بیا و ببین ( البته که من طبق عادت مالوف، بازم میگم اگر نتیجه اونی نشد که میخواستم، سر به هوایی خودم بوده! ) و استاد تربیت بدنی به شنا سوئدی ت نمره کامل نمیده! هرچند که میان ترم برای همه سخت بود و استاد تربیت بدنی هم به اکثریت نمره کامل امتحان عملی رو نداد ! 

+ این دو پاراگراف رو وقتی از 10 تا 1 شب، سالن مطالعه خوابگاه بودم، نوشتم. وقتی برگشتم اتاقم، دیدم پ. مریض طور تلاش میکنه بخوابه و از اونجایی که من، یه دونه پ. در جهان ندارم، تا الان مشغول رسیدگی های درمانی بودم =( در این لحظه هم، من و پ. در راهروی سوئیت، به سر میبریم. چون که سحر نزدیکه و از 2 و نیم تا 4 سحری میدن بهمون. سحری امشب خوشمزه ست چون جوجه های خوابگاه و دانشکده مزه جوجه میده :دی خدا بخیر کنه ! 8 صبح فردا خواب نمونم ! راستی این جوجه های سلف یه ماجرای جالب هم درست شد براشون =) چند وقت بود روزایی که جوجه داشتیم ، من از صبحش میلم به هیچ غذایی نمیکشید =))) بعد دم ناهار یا شام ، تا لحظه ای که غذا رو میگرفتم، مخصوصا به پ. میگفتم میلم نمیکشه پ. =) اینقدر گفتم که بعد از یه مدت خود به خود پ. میگفت چیه باز میلت نمیکشه ؟ یا شنیدم که فلان روز میلت نمیکشه بهی خانوم =)

+ خب بهی خانوم ماجرا هاش رو گفت و موعد گرفتن سحری شده :دی

تا درودی دیگر ( که امیدوارم نزدیک باشه :دی) بدرود

من راهی ِ تو ام یا تعبیر ِ ایرونی ِ here we go

هم اتاقی ِ فاقد شعور زندگی ِ جمعی به پستت نخورده، بفهمی چی میگم :))

عنوان مناسبی برای بازگشت شکوهمندانه ام پیدا نمیکنم :))))

,پ ,رو ,یه ,جوجه ,بدنی ,تربیت بدنی ,جوجه های ,بهی خانوم ,مهم نیست ,استاد تربیت

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یس.میم معمولی غیر معمولی ارز دیجیتال خبر آنلاین haniyepanahifar کتابخانه علوی تاریخچه پیدایش انواع مته دانلود کتاب ریاضی عمومی ۱ کرایه چیان دشمن شناسی وبلاگ سیستم نیازمندی های سی سی ال